Privacy policy

Laatst gewijzigd op: 11 april 2018.

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle website- en webshop bezoeken en betalingen met WILA, Goorseweg 7, 7241 DB, Lochem (KVK 08031486).

WILA B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens van onze klanten. Wij respecteren de privacy van onze klant en nemen uiteraard de wettelijke bepalingen betreffende gegevensbescherming en -beveiliging in acht. Hoe wij dit doen kunt u lezen in onze privacy- en cookieverklaring hieronder.

Persoonsgegevens
Bij het gebruik van de WILA webshop verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Om u de best mogelijke service te bieden, slaat WILA bepaalde persoonlijke gegevens opslaan. We zullen uw persoonlijke gegevens voor verschillende doeleinden gebruiken: om uw bestellingen te accepteren; om uw bestellingen te bezorgen; voor uw persoonlijke account; om analyses uit te voeren (kijk ook onder 'cookies' sectie); om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om contact met u op te nemen (WILA en geautoriseerde servicepartners). We eisen dat onze Geautoriseerde Service Partners even voorzichtig zijn als wij bij het omgaan met uw gegevens. De gegevens die worden verwerkt, zijn alle persoonlijke gegevens die worden gevraagd in het registratieformulier, cookie-ID, klik- en surfgedrag en browserinformatie. Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig om de bovenstaande doelstellingen te bereiken.

Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. U kunt uw toestemming te allen tijde herroepen. Neemt u in dit geval contact op met onze afdeling Verkoop +31 (0) 573 2 89 850 (of via Goorseweg 7, 7241 DB Lochem, info@wila.nl).

Wij maken daarnaast gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens. Mocht u een klacht willen indienen vanwege het schenden van uw persoonsgegevens, dan heeft u altijd het recht dit te doen via de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Cookies op WILA.nl
Cookies zijn kleine stukjes informatie die op je computer opgeslagen worden bij het bezoeken van een website en die gebruikt wordt om bijvoorbeeld persoonlijke voorkeuren te onthouden. Ook WILA maakt samen met derde partijen gebruik van cookies. U kunt het plaatsen van cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen via de browser. Indien u deze cookies uitzet, kunt u niet van alle functionaliteiten van de WILA website gebruik maken.

Bij WILA worden verschillende soorten cookies gebruikt:
1. Strikt noodzakelijke cookies (functionele cookies)
Deze functionele cookies zijn noodzakelijk om deze website te laten functioneren. Zonder deze cookies werkt de WILA webshop niet optimaal. Bijvoorbeeld om ons cookiebeleid te accepteren.

2. Analytische cookies
WILA werkt met verschillende statistiekentools en gebruikt deze analytische cookies (met uw toestemming) om bijvoorbeeld te meten waar onze bezoekers vandaan komen en welke delen van de webshop er bezocht zijn. Deze cookies zijn voor ons van groot belang om de site te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

3. Retargeting/tracking cookies
De retargeting/tracking cookies worden met uw toestemming gebruikt om een (anoniem) profiel van uw surfgedrag op te bouwen. Zo kunnen advertenties worden afgestemd op uw interesses.

De gemeten gegevens worden alleen door WILA verwerkt en worden nooit aan derden verschaft, tenzij wettelijk verplicht. Voor een overzicht van onze cookies die via de webshop worden geplaatst, verwijzen wij u naar ons cookie overzicht.

Cookies: Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze Privacy- en cookieverklaring.